Rörmokare i Gamleby

Annons:
Rörmokare i Gamleby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Gamleby. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Gamleby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Gamleby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Gamleby.
Annons:

Rörmokare i Gamleby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Gamleby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Gamleby.

Gamleby Rör AB
Rosendalsv. 4
594 30 Gamleby


Gamleby Mekaniska Verkstad AB, VVS
Västerviksv. 2 D
594 30 Gamleby


Björnsholms Rör & Service AB
Hargsbacken 4
594 93 GAMLEBY


Anders Olofsson, Bil & VVS-service
Dalhem Lönneberga
594 92 Gamleby


Rikon Ac Waterbox Värmepumpar.
Läktv. 4
594 92 GamlebyNils-Erik Forslinds Rör & Värme
Hallingeberg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Gamleby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Gamleby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Gamleby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Gamleby

I Gamleby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Gamleby.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gamleby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Gamleby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Gamleby.

I Gamleby fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Gamleby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Gamleby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.