Rörmokare i Färjestaden

Annons:
Rörmokare i Färjestaden - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Färjestaden. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Färjestaden vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Färjestaden rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Färjestaden.
Annons:

Rörmokare i Färjestaden

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Färjestaden vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Färjestaden.

Vatten & Värme i Färjestaden AB
Björnhovdag. 16
386 35 Färjestaden


Bad & Värme, Kalmar VVS & El-montage
Storg. 70
386 32 FÄRJESTADEN


Jaxx Vitvaruservice på Öland, AB
Garveriv. 4
386 90 FÄRJESTADEN


Peters Kyl & Maskinservice
Törnbotten 219
386 90 FÄRJESTADEN


Mark & Fastighet I Färjestaden AB
Bläcksvampg. 6
386 32 FÄRJESTADEN


Kalmar Svets & Anläggningsmontage AB
Gårdby 153
386 92 FÄRJESTADEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Färjestaden varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Färjestaden samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Färjestaden och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Färjestaden om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Färjestaden än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Färjestaden.

I Färjestaden fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Färjestaden. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Färjestaden som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.