Rörmokare i Fårbo

Annons:
Rörmokare i Fårbo - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fårbo. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Fårbo vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fårbo rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fårbo.
Annons:

Rörmokare i Fårbo

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fårbo vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fårbo.

Fårbo VVS AB
Ficksjöhagen Gränse
572 76 Fårbo

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fårbo varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fårbo samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fårbo och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fårbo

I Fårbo finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fårbo.

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fårbo om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fårbo än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fårbo.

I Fårbo fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fårbo. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fårbo som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.