Rörmokare i Eriksmåla

Annons:
Rörmokare i Eriksmåla - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Eriksmåla. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Eriksmåla vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Eriksmåla rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Eriksmåla.
Annons:

Rörmokare i Eriksmåla

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Eriksmåla vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Eriksmåla.

Henningsson, Sten
Norratorp 110
361 94 ERIKSMÅLA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Eriksmåla varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Eriksmåla samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Eriksmåla och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Eriksmåla

I Eriksmåla finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Eriksmåla.

Eriksmåla är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län, belägen vid korsningen av Riksväg 25 och Riksväg 28 i Algutsboda socken. SCB avgränsning av tätorten omfattar förutom bebyggelse i Eriksmåla även bebyggelsen i grannorten Åfors. Här finns ett känd marknadsplats som Vilhelm Moberg omtalade i några av sina böcker.

Yta: 93,86 hektar
Invånarantal: 231, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Eriksmåla om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Eriksmåla än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Eriksmåla.

I Eriksmåla fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Eriksmåla. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Eriksmåla som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.