Rörmokare i Borgholm

Annons:
Rörmokare i Borgholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Borgholm. Sammanlagt finns det 8 olika företag som arbetar som rörmokare i Borgholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Borgholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Borgholm.
Annons:

Rörmokare i Borgholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Borgholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Borgholm.

Feffes Vvs, AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Borgholms Rörteknik AB
Hammarv. 5
387 35 Borgholm


Rogers VVS & AllService
Ängsg. 15
387 35 Borgholm


CalmarSunds VVS & El AB
Per Lindströms v. 7
387 35 Borgholm


El & Kylgruppen, Elkedjan
Storg. 46
387 34 BORGHOLM


Ölands El & Värmeteknik AB
Ö. Sörby G. Byg. 4
387 94 BORGHOLM


Ölands El & Värmeteknik KB
Ö. Sörby G. Byg. 4
387 94 BORGHOLM


Bp Rör I Borgholm AB
Storg. 44
387 34 BORGHOLM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Borgholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Borgholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Borgholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borgholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Borgholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Borgholm.

I Borgholm fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Borgholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Borgholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.