Rörmokare i Bergkvara

Annons:
Rörmokare i Bergkvara - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bergkvara. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Bergkvara vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bergkvara rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bergkvara.
Annons:

Rörmokare i Bergkvara

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bergkvara vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bergkvara.

G O:s Rör AB
Gummebov. 8
385 40 BERGKVARA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bergkvara varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bergkvara samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bergkvara och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bergkvara

I Bergkvara finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bergkvara.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bergkvara om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bergkvara än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bergkvara.

I Bergkvara fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bergkvara. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bergkvara som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.