Rörmokare i Berga

Annons:
Rörmokare i Berga - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Berga. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Berga vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Berga rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Berga.
Annons:

Rörmokare i Berga

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Berga vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Berga.

Berga Rör
N. Storg. 5
579 40 Berga

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Berga varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Berga samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Berga och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Berga

I Berga finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Berga.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Berga om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Berga än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Berga.

I Berga fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Berga. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Berga som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.