Rörmokare i Ankarsrum

Annons:
Rörmokare i Ankarsrum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ankarsrum. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Ankarsrum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ankarsrum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ankarsrum.
Annons:

Rörmokare i Ankarsrum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ankarsrum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ankarsrum.

Ulfs Kyl Och Värmepumpar
Trädgårdsv. 3
593 70 Ankarsrum


Tjust Industri Montage
Åsv. 9
593 70 Ankarsrum

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ankarsrum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ankarsrum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ankarsrum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ankarsrum

I Ankarsrum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ankarsrum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ankarsrum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ankarsrum.

I Ankarsrum fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ankarsrum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ankarsrum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Kalmar.