Rörmokare i Tenhult

Annons:
Rörmokare i Tenhult - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tenhult. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Tenhult vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tenhult rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tenhult.
Annons:

Rörmokare i Tenhult

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tenhult vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tenhult.

Gustavssons Rör, AB
Centrumv. 15
560 29 Tenhult

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tenhult varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tenhult samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tenhult och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tenhult

I Tenhult finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tenhult.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tenhult om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tenhult än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tenhult.

I Tenhult fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tenhult. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tenhult som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jönköping.