Rörmokare i Lekeryd

Annons:
Rörmokare i Lekeryd - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lekeryd. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Lekeryd vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lekeryd rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lekeryd.
Annons:

Rörmokare i Lekeryd

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lekeryd vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lekeryd.

MGs VVS AB
Järsnäs 3
561 95 Lekeryd


Thoréns Värme & Rörservice AB
Ringv. 14
561 95 Lekeryd

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lekeryd varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lekeryd samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lekeryd och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lekeryd

I Lekeryd finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lekeryd.

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lekeryd om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lekeryd än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lekeryd.

I Lekeryd fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lekeryd. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lekeryd som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jönköping.