Rörmokare i Bor

Annons:
Rörmokare i Bor - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bor. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Bor vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bor rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bor.
Annons:

Rörmokare i Bor

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bor vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bor.

Svenssons Rör AB, Staffan
Gällaryd GRIPENBERG
330 15 BOR


Bors Rörledningsfirma, AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR


Drömminge Rör
Drömminge Prästgård 1
330 15 BOR


Jarls Rör Service
Pinnarekulla 1
330 15 BOR

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bor varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bor samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bor och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bor

I Bor finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bor om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bor än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bor.

I Bor fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bor. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bor som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jönköping.