Rörmokare i Vemdalen

Annons:
Rörmokare i Vemdalen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vemdalen. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Vemdalen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vemdalen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vemdalen.
Annons:

Rörmokare i Vemdalen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vemdalen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vemdalen.

Rmj Rör AB
Österlångg. 29
840 92 VEMDALEN


Dahlbergs Rörservice AB
Pålv. 8
840 92 VEMDALEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vemdalen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vemdalen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vemdalen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vemdalen

I Vemdalen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vemdalen.

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vemdalen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vemdalen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vemdalen.

I Vemdalen fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vemdalen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vemdalen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.