Rörmokare i Trångsviken

Annons:
Rörmokare i Trångsviken - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Trångsviken. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Trångsviken vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Trångsviken rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Trångsviken.
Annons:

Rörmokare i Trångsviken

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Trångsviken vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Trångsviken.

Rör & Rens vvs
Tallstigen 3
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Trångsviken varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Trångsviken samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Trångsviken och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Trångsviken

I Trångsviken finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Trångsviken.

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trångsviken om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Trångsviken än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Trångsviken.

I Trångsviken fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Trångsviken. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Trångsviken som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.