Rörmokare i Strömsund

Annons:
Rörmokare i Strömsund - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Strömsund. Sammanlagt finns det 9 olika företag som arbetar som rörmokare i Strömsund vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Strömsund rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Strömsund.
Annons:

Rörmokare i Strömsund

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Strömsund vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Strömsund.

Vattudalens Rör AB
Trollöv. 4
833 35 STRÖMSUND


TK-Service
Järnvägsg. 29
833 35 STRÖMSUND


ONE Nordic
Skräddaruddsg. 10
833 35 STRÖMSUND


Stornäsuddens VA AB
Lagmansg. 43
833 31 STRÖMSUND


Pn Tek
Abborrviksv. 2 A
833 35 STRÖMSUND


ABC VVS-Service
Klöva 105
833 95 STRÖMSUND


FREDDES VVS & MARKSERVICE
Sporrsjönäs 222
833 93 STRÖMSUND


Pn Tek I Strömsund AB
Abborrviksv. 2 A
833 35 STRÖMSUNDTmg Service AB
Torsg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Strömsund varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Strömsund samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Strömsund och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Strömsund

I Strömsund finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strömsund om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Strömsund än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Strömsund.

I Strömsund fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Strömsund. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Strömsund som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.