Rörmokare i Oviken

Annons:
Rörmokare i Oviken - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Oviken. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Oviken vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Oviken rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Oviken.
Annons:

Rörmokare i Oviken

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Oviken vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Oviken.

Staffan Andersson Arkitektkontor.
Vattjom 451
830 24 OVIKEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Oviken varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Oviken samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Oviken och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Oviken

I Oviken finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Oviken om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Oviken än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Oviken.

I Oviken fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Oviken. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Oviken som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.