Rörmokare i Överturingen

Annons:
Rörmokare i Överturingen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Överturingen. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Överturingen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Överturingen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Överturingen.
Annons:

Rörmokare i Överturingen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Överturingen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Överturingen.

Turinge Rör & Industriservice AB
Turingev. 34
840 24 överturingen

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Överturingen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Överturingen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Överturingen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Överturingen

I Överturingen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Överturingen.

Överturingen är en småort i Haverö socken, Ånge kommun, Västernorrlands län. Historiskt har Turingsbyarna, tillhört Jämtland och därmed Norge.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 56, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Överturingen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Överturingen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Överturingen.

I Överturingen fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Överturingen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Överturingen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.