Rörmokare i Östersund

Annons:
Rörmokare i Östersund - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Östersund. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Östersund vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Östersund rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Östersund.
Annons:

Rörmokare i Östersund

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Östersund vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Östersund.

TK-Service
Bangårdsg. 25
831 45 östersund


Comfort Rörteknik AB
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND


Bad & Värme Norderåsens VVS AB
Hemv. 28
831 61 östersund


Hedlert i Östersund AB
Voltv. 24
831 48 ÖSTERSUND


Lundhags Fastighetsservice
Odensalag. 62
831 46 ÖSTERSUND


Benke Rörmokare AB
Stenåldersv. 22
831 61 östersund


Norén VVS Konsult AB
Hårdängeg. 11 B
831 48 ÖSTERSUND


P K Svets & VVS AB
Nifsåsv. 15
831 52 östersund


Verksmon Bilservice AB
Plankv. 9
831 77 ÖSTERSUND


Sjölinders Riv och Byggtjänst
Voltv. 22
831 48 ÖSTERSUND


Grund och Takteknik I Krokom AB
Odenskogsv. 36
831 48 ÖSTERSUND


Norderåsens VVS AB
Hemv. 28
831 61 östersund

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Östersund varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Östersund samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Östersund och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Östersund

I Östersund finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östersund om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Östersund än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Östersund.

I Östersund fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Östersund. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Östersund som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.