Rörmokare i Offerdal

Annons:
Rörmokare i Offerdal - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Offerdal. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Offerdal vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Offerdal rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Offerdal.
Annons:

Rörmokare i Offerdal

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Offerdal vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Offerdal.

Jämtlands Energi & Maskinteknik AB
Oxböle 323
830 51 Offerdal


Nykvists Rör
Rise 711
830 51 Offerdal


Berghults Rör AB
Ede 232
830 51 Offerdal

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Offerdal varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Offerdal samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Offerdal och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Offerdal

I Offerdal finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Offerdal om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Offerdal än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Offerdal.

I Offerdal fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Offerdal. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Offerdal som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.