Rörmokare i Lit

Annons:
Rörmokare i Lit - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lit. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Lit vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lit rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lit.
Annons:

Rörmokare i Lit

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lit vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lit.

Tomas Rörservice I Lit AB
Östersundsv. 63
836 31 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Värmeservice Sven Carlsson
Palleråsen 140
836 91 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Tomas Rörservice
Sörev. 7 A
836 31 Lit


Lits Svets & Smide AB
Boda 115
836 92 LIT

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lit varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lit samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lit och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lit

I Lit finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lit om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lit än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lit.

I Lit fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lit. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lit som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.