Rörmokare i Krokom

Annons:
Rörmokare i Krokom - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Krokom. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Krokom vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Krokom rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Krokom.
Annons:

Rörmokare i Krokom

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Krokom vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Krokom.

Blombergs VVS AB
Aspåsnäset 712
835 92 Krokom


Bygg & VVS AB
Hissmov. 6
835 32 Krokom


I.D. Rörservice
Svartåsen 337
835 91 KROKOM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Krokom varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Krokom samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Krokom och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Krokom

I Krokom finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Krokom om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Krokom än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Krokom.

I Krokom fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Krokom. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Krokom som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.