Rörmokare i Kälarne

Annons:
Rörmokare i Kälarne - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kälarne. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Kälarne vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kälarne rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kälarne.
Annons:

Rörmokare i Kälarne

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kälarne vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kälarne.

Kälarne VVS AB
Söderv. 65
840 64 Kälarne


Kälarne VVS AB
Söderv. 65 A
840 64 Kälarne

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kälarne varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kälarne samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kälarne och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kälarne om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kälarne än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kälarne.

I Kälarne fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kälarne. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kälarne som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.