Rörmokare i Hede

Annons:
Rörmokare i Hede - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hede. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Hede vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hede rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hede.
Annons:

Rörmokare i Hede

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hede vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hede.

Hedevikens Fiskodling Alvar Eriksson
Hedeviken Jons 300
840 93 Hede


Hede Rör AB
Sonfjällsg. 10
840 93 Hede

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hede varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hede samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hede och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hede

I Hede finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hede.

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hede om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hede än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hede.

I Hede fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hede. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hede som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.