Rörmokare i Hammerdal

Annons:
Rörmokare i Hammerdal - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hammerdal. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Hammerdal vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hammerdal rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hammerdal.
Annons:

Rörmokare i Hammerdal

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hammerdal vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hammerdal.

Görviksjön AB
Görvik 635
830 70 HAMMERDALTinbak AB
Kakuåsen 250


Strömbergs Rör
Gåxsjö 130
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hammerdal varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hammerdal samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hammerdal och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hammerdal

I Hammerdal finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hammerdal.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hammerdal om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hammerdal än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hammerdal.

I Hammerdal fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hammerdal. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hammerdal som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.