Rörmokare i Hammarstrand

Annons:
Rörmokare i Hammarstrand - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hammarstrand. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Hammarstrand vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hammarstrand rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hammarstrand.
Annons:

Rörmokare i Hammarstrand

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hammarstrand vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hammarstrand.

Ragunda Rörservice
070 - 666 20 82Mo Bergvalls Rör AB
0696 - 552 00Vikbäcken Bygg & Gräv
Vikbäcken 211
840 70 HAMMARSTRAND


Bergvalls Rör AB M.O
Kullstav. 14
840 70 HAMMARSTRAND

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hammarstrand varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hammarstrand samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hammarstrand och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hammarstrand

I Hammarstrand finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hammarstrand.

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånarantal: 1052, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hammarstrand om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hammarstrand än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hammarstrand.

I Hammarstrand fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hammarstrand. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hammarstrand som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.