Rörmokare i Hackås

Annons:
Rörmokare i Hackås - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hackås. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Hackås vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hackås rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hackås.
Annons:

Rörmokare i Hackås

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hackås vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hackås.

RLE Energioptimering AB
Fäste 351
830 23 Hackås


Gärde Rör & Smide
Gärde 751
830 23 Hackås

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hackås varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hackås samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hackås och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hackås

I Hackås finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hackås.

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hackås om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hackås än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hackås.

I Hackås fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hackås. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hackås som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.