Rörmokare i Funäsdalen

Annons:
Rörmokare i Funäsdalen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Funäsdalen. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Funäsdalen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Funäsdalen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Funäsdalen.
Annons:

Rörmokare i Funäsdalen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Funäsdalen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Funäsdalen.

Agera Funäsdalen AB
Rörosv. 43
840 95 FUNÄSDALEN


J P El & VVS Teknik AB
Åkerv. 30
840 95 FUNÄSDALEN


Rörmokaren i Funäsdalen AB
Rörosv. 52
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Funäsdalen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Funäsdalen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Funäsdalen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Funäsdalen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Funäsdalen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Funäsdalen.

I Funäsdalen fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Funäsdalen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Funäsdalen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.