Rörmokare i Föllinge

Annons:
Rörmokare i Föllinge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Föllinge. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Föllinge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Föllinge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Föllinge.
Annons:

Rörmokare i Föllinge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Föllinge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Föllinge.

Häggsjöviks El-VVS AB
Häggsjövik 404
830 60 FÖLLINGE


Håkan Danielssons Svets O Rep
Kyrkv. 9 B
830 60 FÖLLINGE


Anders Vatten O Värme
Laxsjö 704
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Föllinge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Föllinge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Föllinge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Föllinge

I Föllinge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Föllinge.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Föllinge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Föllinge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Föllinge.

I Föllinge fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Föllinge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Föllinge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.