Rörmokare i Fåker

Annons:
Rörmokare i Fåker - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fåker. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Fåker vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fåker rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fåker.
Annons:

Rörmokare i Fåker

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fåker vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fåker.

Patrik Brink Kakel & Bygg AB
Månsta 505
830 22 FÅKER

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fåker varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fåker samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fåker och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fåker

I Fåker finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fåker.

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fåker om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fåker än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fåker.

I Fåker fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fåker. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fåker som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.