Rörmokare i Åre

Annons:
Rörmokare i Åre - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Åre. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Åre vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Åre rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Åre.
Annons:

Rörmokare i Åre

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Åre vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Åre.

Energi Huset i Åre AB
Såå 503 A
830 13 åre


Åre Vatten & Värme AB
Ängarna 283
830 13 åre


Svemag AB
Björnänge 825
830 13 åre

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Åre varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Åre samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Åre och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Åre

I Åre finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Åre om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Åre än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Åre.

I Åre fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Åre. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Åre som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Jämtland.