Rörmokare i Våxtorp

Annons:
Rörmokare i Våxtorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Våxtorp. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Våxtorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Våxtorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Våxtorp.
Annons:

Rörmokare i Våxtorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Våxtorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Våxtorp.

Våxtorps Rörservice
Ejderv. 8
312 75 VÅXTORP

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Våxtorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Våxtorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Våxtorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Våxtorp

I Våxtorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Våxtorp.

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Våxtorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Våxtorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Våxtorp.

I Våxtorp fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Våxtorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Våxtorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Halland.