Rörmokare i Kungsbacka

Annons:
Rörmokare i Kungsbacka - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kungsbacka. Sammanlagt finns det 8 olika företag som arbetar som rörmokare i Kungsbacka vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kungsbacka rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kungsbacka.
Annons:

Rörmokare i Kungsbacka

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kungsbacka vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kungsbacka.

Aderbys Rör AB
Teknikg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Annebergs Rörinstallation AB
N. Annebergsv. 153
434 96 Kungsbacka


Wahlbäcks Rör AB
Ringg. 19
434 41 Kungsbacka


HB Bygg AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Veteranpoolen Kungsbacka
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA


Gasmontage I Göteborg AB
Arendalsv. 27
434 39 KUNGSBACKA


Torva Bygg AB
L. Bäcksg. 40
434 36 Kungsbacka


i Halland AB
Bissmarksg. 11
434 31 KUNGSBACKA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kungsbacka varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kungsbacka samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kungsbacka och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsbacka om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kungsbacka än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kungsbacka. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kungsbacka som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Halland.