Rörmokare i Glommen

Annons:
Rörmokare i Glommen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Glommen. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Glommen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Glommen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Glommen.
Annons:

Rörmokare i Glommen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Glommen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Glommen.

Glommens Rör & Mek AB
Långaveka 107
311 98 GLOMMEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Glommen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Glommen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Glommen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Glommen

I Glommen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Glommen.

Glommen är en tätort i Morups socken, Falkenbergs kommun i Hallands län. Glommen har vuxit upp som ett fiskeläge. Fortfarande finns en mycket använd fiskehamn och under sommaren arrangeras Glommens kräftfestival.

Yta: 76,73 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Glommen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Glommen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Glommen.

I Glommen fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Glommen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Glommen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Halland.