Rörmokare i Tingstäde

Annons:
Rörmokare i Tingstäde - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tingstäde. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Tingstäde vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tingstäde rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tingstäde.
Annons:

Rörmokare i Tingstäde

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tingstäde vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tingstäde.

Lanthantverkarna På Gotland, AB
Stenkyrka Tune 443
624 42 TINGSTÄDE


Heat & Cool Me AB
Stenkyrka Mos 492
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tingstäde varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tingstäde samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tingstäde och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tingstäde

I Tingstäde finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tingstäde.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tingstäde om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tingstäde än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tingstäde.

I Tingstäde fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tingstäde. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tingstäde som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Gotland.