Rörmokare i Stånga

Annons:
Rörmokare i Stånga - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stånga. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Stånga vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stånga rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stånga.
Annons:

Rörmokare i Stånga

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stånga vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stånga.

Burs VVS
Burs Ammunde 422
623 49 STÅNGA


Stånga Rör & El AB
Stånga Gumbalde 802
623 60 Stånga


Pettersson Eftr., Rörledningsfirma Olle & Evald HB
Stånga Hägvide 179
623 60 Stånga


Hemse VVS
Burs Häffride 753
623 49 STÅNGA


Stånga Rör AB
STÅNGA GUMBALDE
623 60 Stånga

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stånga varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stånga samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stånga och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stånga

I Stånga finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stånga.

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stånga om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stånga än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stånga.

I Stånga fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stånga. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stånga som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Gotland.