Rörmokare i Slite

Annons:
Rörmokare i Slite - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Slite. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Slite vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Slite rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Slite.
Annons:

Rörmokare i Slite

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Slite vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Slite.

Pettersson, Per-Olof
Ugglev. 2
624 49 Slite


Engström O Ahlin AB
Vallstena Grinds 810
624 32 Slite


Mojner Elservice HB
Boge Mojner 846
624 36 Slite


Slite Vatten & Värme AB
Boge Mojner 828 A
624 36 Slite

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Slite varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Slite samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Slite och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Slite

I Slite finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Slite.

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Slite om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Slite än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Slite.

I Slite fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Slite. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Slite som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Gotland.