Rörmokare i Romakloster

Annons:
Rörmokare i Romakloster - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Romakloster. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Romakloster vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Romakloster rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Romakloster.
Annons:

Rörmokare i Romakloster

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Romakloster vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Romakloster.

Roma VVS & Förvaltning AB
Annexg. 9
622 54 Romakloster


Norrlanda Rör, Olja o. Pannservice
Norrlanda Munkebos 424
622 50 Romakloster

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Romakloster varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Romakloster samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Romakloster och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Romakloster

I Romakloster finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Romakloster om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Romakloster än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Romakloster.

I Romakloster fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Romakloster. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Romakloster som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Gotland.