Rörmokare i Österfärnebo

Annons:
Rörmokare i Österfärnebo - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Österfärnebo. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Österfärnebo vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Österfärnebo rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Österfärnebo.
Annons:

Rörmokare i Österfärnebo

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Österfärnebo vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Österfärnebo.

Öbergs Skog & Häst
Färnebov. 778
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Österfärnebo varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Österfärnebo samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Österfärnebo och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Österfärnebo

I Österfärnebo finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Österfärnebo.

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Österfärnebo om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Österfärnebo än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Österfärnebo.

I Österfärnebo fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Österfärnebo. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Österfärnebo som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Gävleborg.