Rörmokare i Bollnäs

Annons:
Rörmokare i Bollnäs - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bollnäs. Sammanlagt finns det 11 olika företag som arbetar som rörmokare i Bollnäs vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bollnäs rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bollnäs.
Annons:

Rörmokare i Bollnäs

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bollnäs vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bollnäs.

Hälsinge Rör AB
Industrig. 2
821 41 BOLLNÄS


Ängabyggen AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS


Hedbergs Rör AB
N. Kilaforsv. 2
821 30 BOLLNÄS


Hällbo Entreprenad Maskiner AB
Hällbo 9120
821 92 BOLLNÄS


Energibrunnar AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄS


Blomquist Rör AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄS


Bad & Värmebutiken I Bollnäs AB
Nyg. 7
821 42 Bollnäs


Rörteknik i Bollnäs AB
Voxsätter 9598
821 91 Bollnäs


J Blomquist Rör AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄSHagges Rör AB
Arborénsg


Bollnäs Vvs, AB
Kilbergsgränd 7
821 51 Bollnäs

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bollnäs varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bollnäs samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bollnäs och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bollnäs om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bollnäs än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bollnäs.

I Bollnäs fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bollnäs. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bollnäs som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Gävleborg.