Rörmokare i Smedjebacken

Annons:
Rörmokare i Smedjebacken - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Smedjebacken. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Smedjebacken vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Smedjebacken rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Smedjebacken.
Annons:

Rörmokare i Smedjebacken

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Smedjebacken vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Smedjebacken.

Gustafssons Rör
Vasag. 16 A
777 30 Smedjebacken


Hjelms Rör AB
Högstensg. 7
777 50 Smedjebacken


Bergslagens Montage & Service, AB
Hovslagareg. 33
777 30 Smedjebacken

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Smedjebacken varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Smedjebacken samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Smedjebacken och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Smedjebacken om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Smedjebacken än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Smedjebacken.

I Smedjebacken fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Smedjebacken. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Smedjebacken som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Dalarna.