Rörmokare i Sälen

Annons:
Rörmokare i Sälen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sälen. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Sälen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sälen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sälen.
Annons:

Rörmokare i Sälen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sälen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sälen.

Installationsgruppen i Malung AB
Sälenv. 15
780 67 SÄLEN


Fjällvärme I Lindvallen AB
0280 - 880 60Tillers VVS & Fastighetsservice AB
Orrpersv. 2
780 67 SÄLEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sälen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sälen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sälen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sälen

I Sälen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sälen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sälen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sälen.

I Sälen fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sälen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sälen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Dalarna.