Rörmokare i Djurmo

Annons:
Rörmokare i Djurmo - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Djurmo. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Djurmo vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Djurmo rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Djurmo.
Annons:

Rörmokare i Djurmo

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Djurmo vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Djurmo.

TONY HEDLUND RÖR
Lindstav. 20
785 62 DJURMO


AB Tony Hedlund Rör
Lindstav. 20
785 62 DJURMO

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Djurmo varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Djurmo samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Djurmo och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Djurmo

I Djurmo finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Djurmo.

Djurmo är en tätort i Gagnefs kommun. Den ligger mellan Dalälven och Djurmo klack, cirka 4 kilometer öster om Djurås. Genom orten går Dalabanan och Riksväg 70.

Yta: 91,71 hektar
Invånarantal: 711, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Djurmo om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Djurmo än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Djurmo.

I Djurmo fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Djurmo. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Djurmo som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Dalarna.