Rörmokare i Dala-Husby

Annons:
Rörmokare i Dala-Husby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Dala-Husby. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Dala-Husby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Dala-Husby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Dala-Husby.
Annons:

Rörmokare i Dala-Husby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Dala-Husby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Dala-Husby.

Hanåkers Entr.
Hanåker 114
776 97 Dala

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Dala-Husby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Dala-Husby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Dala-Husby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Dala-Husby

I Dala-Husby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Dala-Husby.

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dala-Husby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Dala-Husby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Dala-Husby.

I Dala-Husby fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Dala-Husby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Dala-Husby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Dalarna.