Rörmokare i Karlskrona

Annons:
Rörmokare i Karlskrona - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Karlskrona. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Karlskrona vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Karlskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Karlskrona.
Annons:

Rörmokare i Karlskrona

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Karlskrona vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Karlskrona.

Nättraby Rör
Lindesnäsv. 1
371 45 Karlskrona


Imtech VS-teknik AB
Gullbernav. 10
371 47 Karlskrona


Bergdala VVS AB
Tennv. 10
371 50 Karlskrona


Kakelhuset AB
Järav. 8
371 50 Karlskrona


Isaks Värme & Sanitet, AB
Ängsv. 1
371 45 Karlskrona


Vattenrening Syd AB
Silverv. 15
371 50 Karlskrona


LR Installation, Stortvätt
Gullbernav. 1 D
371 43 Karlskrona


Redmos Rör AB
Silverv. 20
371 50 Karlskrona


Klimatteknik Robin Gladh
Mölletorps gård 1
371 92 KarlskronaSpolarna
Blåportsg. 15


KVT Kyl och Värmepumpsteknik AB
Tennv. 10
371 50 Karlskrona


Bergkvist Karlsson Rör AB
Stortorget 14
371 34 Karlskrona

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Karlskrona varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Karlskrona samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Karlskrona och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlskrona om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Karlskrona än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Karlskrona.

I Karlskrona fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Karlskrona. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Karlskrona som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Blekinge.