Rörmokare i Karlshamn

Annons:
Rörmokare i Karlshamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Karlshamn. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Karlshamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Karlshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Karlshamn.
Annons:

Rörmokare i Karlshamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Karlshamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Karlshamn.

Mattssons VVS AB, J
Pilv. 14
374 34 Karlshamn


Karlshamns Rörmontage AB
Pilv. 8 B
374 34 Karlshamn


ONE Nordic
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Carlshamns Rörteam AB
Erik Dahlbergsv. 101
374 38 Karlshamn


Söderbergs Rörservice AB
Gröna v. 8
374 32 Karlshamn


Jono AB
N. Stillerydsv. 251
374 93 KARLSHAMN


Avs I Blekinge AB
Strömmav. 2
374 32 Karlshamn

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Karlshamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Karlshamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Karlshamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlshamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Karlshamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Karlshamn.

I Karlshamn fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Karlshamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Karlshamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Blekinge.