Rörmokare i Jämshög

Annons:
Rörmokare i Jämshög - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Jämshög. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Jämshög vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Jämshög rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Jämshög.
Annons:

Rörmokare i Jämshög

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Jämshög vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Jämshög.

Tankexpressen H. Larsen
Byg. 9 B
293 72 Jämshög

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Jämshög varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Jämshög samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Jämshög och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Jämshög

I Jämshög finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Jämshög.

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånarantal: 1494, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Jämshög om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Jämshög än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Jämshög.

I Jämshög fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Jämshög. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Jämshög som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Blekinge.